Norges største utvalg av familiesykler

HANDLE NÅ

Når kan en lastesykkel være nyttig?

Foreldre

Flott ved henting/levering i barnehage/skole.

Handletur

Tenk hvor deilig det er å slippe all bæringen?

Flytting

Når du skal flytte esker.

Fisketur

Friluft og natur har aldri vært enklere.

Stranda

Til og fra stranden er en Boxbike perfekt.

Camping

Kanskje du har med sykkelen på tur, eller kanskje du til og med dropper bilen helt?

Gode grunner til å velge lastetsykkel

På tide å parkere bilen?

Lastesykler fra Boxbike vil kunne erstatte mye av din daglige bilbruk. De kan laste både varer og barn. Velger du en modell med elektrisk hjelpemotor, blir bakker ingen problem.

I Norge er over 56% av bilturene småkjøring på under 5km. Er det ikke på tide med en forandring? Velg familiesykkel fra Boxbike og la bilkjørerne forurense i kø, betale bompenger og slite med parkeringsproblemer. Du sparer husholdningsbusjettet for dyr småkjøring og går foran som et godt eksempel.

Smart familievalg

Dagens barnefamilier har et aktivt liv. Barn skal hentes og bringes i barnehager, følges til fotball og ballett, i tillegg skal det skal handles. På toppen av det hele skal du selv holde deg i form og være økonomisk.

Parker bilen og vær miljøbevisst. Du slipper bilutgiftene og kanskje medlemskapet til treningssenteret kan sies opp? På sykkeltur med familien sitter barna trygt foran med den beste utsikten.

Fokus på kvalitet

Modellene vi har valgt å fokusere på er laget med brukervennlighet, design og kvalitet som hovedingredienser. Modellutvalget vår spenner vidt, og vi skal fint klare å finne den rette sykkelen til ditt bruk. Besøk en av våre butikker, eller ta kontakt på telefon eller e-post.

Flere av våre modeller har vunnet priser for funksjonalitet, kvalitet og design. Hva er ditt fokus?